Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για ένα νόστιμο σάντουιτς με τορτίγια ολικής άλεσης, παστράμι και πικάντικη μουστάρδα. Τα υλικά περιλαμβάνουν παστράμι, τορτίγιες, τριμμένο τσένταρ και μουστάρδα Dijon.
Η διαδικασία περιλαμβάνει την κοπή του παστράμι σε λωρίδες, το άλειμμα της τορτίγιας με μουστάρδα, την προσθήκη τυριού και παστράμι, το τύλιγμα σε ρολό και το ψήσιμο μέχρι να ροδίσει η τορτίγια και να λιώσει το τυρί. Το σάντουιτς σερβίρεται κομμένο στη μέση, συνοδευόμενο από σαλάτα.
Διαβάστε παρακάτω
ΥΛΙΚΑ
120 γρ. παστράμι Snack
2 μεγάλες τορτίγιες ολικής
1/2 φλ. τριμμένο τσένταρ
3-4 κ.σ. μουστάρδα Dijon
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Όπως είναι οι φέτες παστράμι η μία πάνω στην άλλη, τις κόβουμε στη μέση και μετά σε λωρίδες. Αλείφουμε κάθε τορτίγια με τη μισή μουστάρδα, βάζουμε στη μέση τη μισή μοτσαρέλα και από πάνω το μισό παστράμι.
Κλείνουμε καλά τα πλαϊνά και τυλίγουμε σε ρολό.
Ψήνουμε σε τηγάνι με ραβδώσεις σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσει η τορτίγια και να λιώσει το τυρί.
Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε με σαλάτα.
Συνοπτικά
- Η συνταγή περιλαμβάνει τορτίγια ολικής άλεσης, παστράμι, τριμμένο τσένταρ και μουστάρδα Dijon.
- Η διαδικασία περιλαμβάνει την κοπή του παστράμι σε λωρίδες και το άλειμμα της τορτίγιας με μουστάρδα.
- Το σάντουιτς τυλίγεται σε ρολό και ψήνεται μέχρι να ροδίσει η τορτίγια και να λιώσει το τυρί.
- Σερβίρεται κομμένο στη μέση, συνοδευόμενο από σαλάτα.