Το foodhaus συνδυάζει τέχνη και γεύση σε μια μοναδική εμπειρία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το foodhaus διοργάνωσε μια μοναδική εμπειρία κεραμικής και μαγειρικής στις 8 Νοεμβρίου, συνδυάζοντας τέχνη και γεύση για πέντε τυχερούς νικητές ενός διαγωνισμού και τους φίλους τους. Στο Kuns Studio, οι συμμετέχοντες δημιούργησαν τα δικά τους κεραμικά πιάτα με τη βοήθεια της καλλιτέχνιδας Ελπίδας Φρατζεσκίδου και στη συνέχεια συμμετείχαν σε ένα διαδραστικό workshop πίτσας με τον σεφ Νοέλ.

Αυτή η ολιστική εμπειρία πρόσφερε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να συνδέσουν την τέχνη με τη γεύση, απολαμβάνοντας το φαγητό που δημιούργησαν. Το foodhaus συνεχίζει να παρέχει ποιοτικές και δημιουργικές εμπειρίες μέσα από τα καταστήματά του σε όλη την Κύπρο, προσφέροντας υψηλής ποιότητας τρόφιμα.

Διαβάστε παρακάτω

Στις 8 Νοεμβρίου, το foodhaus, ο αγαπημένος προορισμός των food lovers, οργάνωσε μια ξεχωριστή εμπειρία κεραμικής και μαγειρικής για πέντε τυχερούς νικητές και τους φίλους τους, που αναδείχθηκαν μέσα από διαγωνισμό. Το event πραγματοποιήθηκε στο Kuns Studio, έναν χώρο όπου η τέχνη και η δημιουργία συναντιούνται.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να φτιάξουν το δικό τους κεραμικό πιάτο, με τη βοήθεια της Ελπίδας Φρατζεσκίδου, ιδιοκτήτριας και καλλιτέχνιδας, πειραματιζόμενοι με υλικά, σχήματα και χρώματα.

Cr5 8942 (3) (1)
Cr5 8942 (3) (1)

Στη συνέχεια, ακολούθησε ένα διαδραστικό workshop πίτσας με τον σεφ Νοέλ, όπου η ίδια προσοχή και φροντίδα που απαιτεί η κεραμική εφαρμόστηκε στη μαγειρική, από τη ζύμη και τα φρέσκα υλικά μέχρι το ψήσιμο.

Έτσι, οι συμμετέχοντες έζησαν μια ολιστική εμπειρία: δημιούργησαν ένα προσωπικό έργο τέχνης και μετά απόλαυσαν το φαγητό τους, συνδέοντας την τέχνη με τη γεύση με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Το foodhaus συνεχίζει να προσφέρει εμπειρίες που συνδυάζουν ποιότητα, δημιουργικότητα και απόλαυση, δείχνοντας πως το φαγητό είναι πολύ περισσότερο από μια καθημερινή συνήθεια.

Cr5 8284
Cr5 8284

Η ημέρα έκλεισε με χαμόγελα, όμορφα κεραμικά και πεντανόστιμες πίτσες, μια εμπειρία που όλοι θα θυμούνται για καιρό!

Το foodhaus είναι υπερήφανο μέλος της IPH Iakovos Photiades Group of Companies. Με 10 καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο, η αλυσίδα καταστημάτων foodhaus προσφέρει υψηλής ποιότητας τρόφιμα στους λάτρεις της γεύσης με μια πλήρη γκάμα κατεψυγμένων, νωπών, ξηρών και φρέσκων προϊόντων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο της εκδήλωσης εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=ZjxKTWAuSbo

Ανακαλύψτε περισσότερα: www.foodhaus.com

Συνοπτικά

  • Το foodhaus διοργάνωσε εκδήλωση που συνδύασε κεραμική και μαγειρική για πέντε νικητές και τους φίλους τους.
  • Στο Kuns Studio, οι συμμετέχοντες δημιούργησαν κεραμικά πιάτα με τη βοήθεια της Ελπίδας Φρατζεσκίδου.
  • Ακολούθησε workshop πίτσας με τον σεφ Νοέλ, προσφέροντας μια ολιστική εμπειρία σύνδεσης τέχνης και γεύσης.
  • Το foodhaus συνεχίζει να προσφέρει ποιοτικές και δημιουργικές εμπειρίες στα καταστήματά του στην Κύπρο.
Διαβάστε επίσης

Ποια συμπληρώματα δεν συνιστάται να συνδυάζουμε

Τα συμπληρώματα διατροφής έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, αλλά ορισμένοι συνδυασμοί τους μπορεί να είναι αναποτελεσματικοί ή ακόμα και επιβλαβείς. Για παράδειγμα, ο σίδηρος δεν πρέπει να...

Πώς να ετοιμάσετε το πιο γευστικό Mulled Wine

Το άρθρο παρέχει μια αναλυτική συνταγή για την προετοιμασία του πιο γευστικού mulled wine, ιδανικού για τις κρύες μέρες του χειμώνα. Αρχικά, χρειάζεστε ένα μπουκάλι κόκκινο κρασί και διάφορα...

Χριστουγεννιάτικα σπιτάκια από gingerbread

Το άρθρο παρέχει μια αναλυτική συνταγή για τη δημιουργία ενός χριστουγεννιάτικου σπιτιού από gingerbread, ξεκινώντας από τα υλικά για τη ζύμη και το royal icing, που λειτουργεί ως κόλλα...

Γιορτινό Ψητό Χοιρινό με Λαχταριστό Γλάσο

Το άρθρο περιγράφει μια συνταγή για γιορτινό ψητό χοιρινό μπούτι με λαχταριστό γλάσο. Αρχικά, το μπούτι προετοιμάζεται με χαράγματα και γαρίφαλα πριν αλειφθεί με μουστάρδα και καστανή ζάχαρη και...

Σολομός στο φούρνο με λεμόνι και αρωματικά βότανα

Το άρθρο περιγράφει μια απλή και γευστική συνταγή για σολομό στο φούρνο με λεμόνι και αρωματικά βότανα. Χρησιμοποιούνται υλικά όπως ελαιόλαδο, βούτυρο, λεμόνι, σκόρδο και μέλι για να δώσουν γεύση...

Σαλάτα Olivier (Ρωσική γεύση)

Η σαλάτα Olivier, γνωστή και ως ρωσική σαλάτα, είναι ένα δημοφιλές πιάτο που συνδυάζει βραστές πατάτες, καρότα, κοτόπουλο ή ζαμπόν, βραστά αυγά, μπιζέλια και αγγουράκια τουρσί, όλα κομμένα σε...

Κουλουράκια με κανέλα και καστανή ζάχαρη

Το άρθρο περιγράφει τη συνταγή για κουλουράκια με κανέλα και καστανή ζάχαρη, παρουσιάζοντας τα απαραίτητα συστατικά και τα βήματα της παρασκευής. Αρχικά, γίνεται ανάμειξη του αλευριού, της κανέλας και...

Ποιο ρύζι να επιλέξουμε όταν κάνουμε δίαιτα;

Όταν κάνετε δίαιτα, η επιλογή του σωστού ρυζιού μπορεί να ενισχύσει τη διατροφή σας. Το καφέ ρύζι είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και θρεπτικά συστατικά, βοηθώντας στην πέψη και...

Η ζάχαρη που τρώμε επιταχύνει τη γήρανση μας

Σύμφωνα με μελέτη του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, η κατανάλωση πρόσθετης ζάχαρης επιταχύνει τη βιολογική γήρανση, ακόμα και αν κάποιος ακολουθεί υγιεινή διατροφή. Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η διατροφή πλούσια...

Γαρίδες με σκόρδο και κρεμώδη σάλτσα αβοκάντο

Το άρθρο περιγράφει μια συνταγή για γαρίδες με σκόρδο και κρεμώδη σάλτσα αβοκάντο. Οι γαρίδες μαρινάρονται με σκόρδο, βασιλικό, μαϊντανό, χυμό λεμονιού, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι, και ψήνονται στους 200...

Γεμιστές τρούφες, καλυμμένες με σοκολάτα

Το άρθρο περιγράφει μια συνταγή για γεμιστές τρούφες καλυμμένες με σοκολάτα, που απαιτεί περίπου 45 λεπτά προετοιμασίας και 1 ώρα αναμονής. Η συνταγή περιλαμβάνει υλικά όπως γλυκό κουταλιού, κρέμα...

“Μύδια γκρατινέ”

Το άρθρο παρουσιάζει μια εύκολη συνταγή για μύδια γκρατινέ, που απαιτεί περίπου 45 λεπτά προετοιμασίας. Η συνταγή περιλαμβάνει φρέσκα μύδια, ξηρό άσπρο κρασί, κρεμμύδι, μαύρο πιπέρι, γαλέτα, παρμεζάνα, μαϊντανό,...

9 φυσικά ποτά που θα σε ανακουφίσουν από τα συμπτώματα της γρίπης

Το άρθρο παρουσιάζει εννέα φυσικά ροφήματα που μπορούν να ανακουφίσουν τα συμπτώματα της γρίπης, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα και καταπραΰνοντας τον οργανισμό. Περιλαμβάνει επιλογές όπως το τσάι με μέλι...

Το λεμόνι σκληραίνει το κρέας κατά το μαγείρεμα;

Το λεμόνι, όταν χρησιμοποιείται σωστά, δεν σκληραίνει το κρέας κατά το μαγείρεμα, αλλά αντίθετα βοηθά στο μαλάκωμα και στην ενίσχυση της γεύσης του. Ο χυμός λεμονιού, χάρη στο κιτρικό...

Γλυκό µε κολοκυθάκια και τυριά

Το άρθρο περιγράφει τη συνταγή για ένα γλυκό με κολοκυθάκια και τυριά, ιδανικό για ένα ιδιαίτερο κέικ με αλμυρή γεύση. Τα βασικά υλικά περιλαμβάνουν κολοκυθάκια, δυόσμο, φέτα, κεφαλοτύρι, αλεύρι...

Τρίφλ του Μαύρου Δάσους

Το άρθρο περιγράφει τη συνταγή για ένα εντυπωσιακό γλυκό, το Τρίφλ του Μαύρου Δάσους. Αρχικά, αναμειγνύονται τα ξηρά υλικά όπως το αλεύρι, το κακάο και το baking powder, ενώ...

Λουκάνικο με φακές

Το άρθρο περιγράφει μια συνταγή για ένα πλούσιο και αρωματικό πιάτο με λουκάνικο και φακές. Ξεκινά με το μαγείρεμα των ψιλών φακών σε νερό με ζωμό λαχανικών και προσθέτει...

Σμυρνέικα Σουτζουκάκια με Ζυμαρικά Casarecce

Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για Σμυρνέικα σουτζουκάκια με ζυμαρικά Casarecce. Τα υλικά περιλαμβάνουν αρνίσιο κιμά, κρεμμύδια, σκόρδο, κύμινο, ψωμί, και Worcestershire σος. Η διαδικασία περιλαμβάνει το ζύμωμα του κιμά...

Παπαρδέλες με κόκορα μαγειρεμένο στο κρασί

Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για παπαρδέλες με κόκορα μαγειρεμένο στο κρασί, περιγράφοντας βήμα-βήμα την προετοιμασία του πιάτου. Χρησιμοποιούνται υλικά όπως κόκορας, ελαιόλαδο, κρεμμύδι, σκόρδο, πιπεριές, πάστα ντομάτας, κρασί...

Πίτα με κοτόπουλο, κεφαλοτύρι και ντοματίνια

Η συνταγή αυτή περιγράφει την παρασκευή μιας νόστιμης πίτας με κοτόπουλο, κεφαλοτύρι και ντοματίνια. Η διαδικασία ξεκινά με την προετοιμασία μιας ζύμης από φαρίνα, βούτυρο, νερό, αυγό και ζάχαρη,...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ