Το άρθρο παρουσιάζει μια υγιεινή και γευστική συνταγή για σαλάτα με φιλέτο ψαρονέφρι, εμπλουτισμένη με λιναρόσπορο και συνοδευόμενη από σος μουστάρδας.
Η συνταγή περιλαμβάνει μαρούλια, ψημένες πίτες για fajitas και φιλέτο ψαρονέφρι, ενώ η σος περιέχει ελαιόλαδο, μουστάρδα, μέλι και γιαούρτι.
Το πιάτο συνδυάζει γεύσεις και υφές, προσφέροντας μια θρεπτική επιλογή για το καθημερινό τραπέζι.
Διαβάστε παρακάτω

- 1 συσκευασία με διάφορα μαρούλια1 ψαρονέφρι
1 κουταλιά λιναρόσπορο - 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- ξύσμα λεμονιού
- 3 πίτες για fajitas
- αλάτι, πιπέρι
- Για τη σος μουστάρδας:
- ½ φλ. ελαιόλαδο
- 1 κουταλάκι αγγλική μουστάρδα
- 1 κουταλιά μέλι
- 1 κουταλάκι γιαούρτι
- αλάτι, πιπέρι
Σε ένα δοχείο με πώμα, τοποθετούμε όλα τα υλικά για τη σος μουστάρδας και ανακινούμε πάρα πολύ καλά.
Σε ένα δοχείο σαλάτας βάζουμε τα μαρούλια, τα ψημένα κομμάτια του κρέατος, τα κομμάτια από τις πίτες, τον λιναρόσπορο και τα περιλούζουμε με τη σος μουστάρδας.
Συνοπτικά
- Η συνταγή περιλαμβάνει φιλέτο ψαρονέφρι, μαρούλια, λιναρόσπορο και ψημένες πίτες για fajitas.
- Η σος μουστάρδας περιέχει ελαιόλαδο, αγγλική μουστάρδα, μέλι και γιαούρτι.
- Το ψαρονέφρι κόβεται, μαρινάρεται με ελαιόλαδο και ξύσμα λεμονιού και ψήνεται σε τηγάνι.
- Η σαλάτα συνδυάζει θρεπτικές γεύσεις και υφές, προσφέροντας μια υγιεινή επιλογή.