Η συνταγή αυτή περιγράφει πώς να φτιάξετε μια γευστική ομελέτα με ντοματίνια και λάντσιον μιτ.
Χρησιμοποιώντας υλικά όπως ελαιόλαδο, κόκκινο κρεμμύδι, χαλλούμι, λάντσιον μιτ Ma Ling, ντοματίνια, τυρί ένταμ, αυγά και φρέσκο δυόσμο, η διαδικασία περιλαμβάνει το σοτάρισμα των υλικών στο τηγάνι και την προσθήκη χτυπημένων αυγών.
Μετά την προσθήκη των αυγών, η ομελέτα ψήνεται σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει, δημιουργώντας ένα πλούσιο και αρωματικό πιάτο για κάθε γεύμα της ημέρας.
Διαβάστε παρακάτω
ΥΛΙΚΑ
¼ φλ. ελαιόλαδο
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
½ φλ. χαλλούμι κομμένο σε κυβάκια
½ φλ. premium λάντσιον μητ (Luncheon meat) Ma Ling, κομμένο σε κυβάκια
7-8 ντοματίνια κομμένα στη μέση
1 κουταλάκι θαλασσινό αλάτι με λαχανικά και βότανα Herbamare Original
1 πρέζα μαύρο πιπέρι
½ φλ. τυρί ένταμ τριμμένο
6 αυγά
¼ φλ. φρέσκο γάλα
10-15 φύλλα από φρέσκο δυόσμο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κόκκινο κρεμμύδι. Βάζουμε το χαλλούμι και το λάντσιον μητ και τα αφήνουμε να ροδίσουν.
Προσθέτουμε τα ντοματίνια και ανακατεύουμε. Αφήνουμε να ψηθούν και πασπαλίζουμε με το ½ κουταλάκι αλάτι και το μαύρο πιπέρι. Σε ένα μπολ σπάμε τα αυγά και χτυπάμε καλά με ένα πιρούνι.
Ρίχνουμε τα γάλα και ανακατεύουμε. Βάζουμε τα αυγά πάνω από τα λαχανικά στο τηγάνι και πασπαλίζουμε με τα φύλλα φρέσκου δυόσμου. Με μια ξύλινη κουτάλα ανοίγουμε εδώ κι εκεί για να εισχωρήσει το άψητο αυγό.
Πασπαλίζουμε με το τυρί ένταμ, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ψήνουμε μέχρι να δέσει η ομελέτα.
Συνοπτικά
- Η συνταγή περιλαμβάνει ελαιόλαδο, κρεμμύδι, χαλλούμι, λάντσιον μιτ, ντοματίνια, τυρί ένταμ, αυγά, γάλα και δυόσμο.
- Τα υλικά σοτάρονται στο τηγάνι πριν προστεθούν τα χτυπημένα αυγά.
- Η ομελέτα ψήνεται σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσει, δημιουργώντας ένα πλούσιο πιάτο.
- Το πιάτο είναι κατάλληλο για κάθε γεύμα της ημέρας και προσφέρει πλούσιο άρωμα.