Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για foie gras με καραμελωμένα μήλα, περιγράφοντας τα υλικά και την απλή εκτέλεση της. Χρησιμοποιούνται 150 γρ.
foie gras terrine, μαρμελάδα και πουρές μήλου, φράουλα, φύλλα σέλινου, τριμμένα μπισκότα αμυγδάλου, μικρά φύλλα βασιλικού και νιφάδες θαλασσινού αλατιού για το γαρνίρισμα. Η συνταγή είναι απλή, καθώς το foie gras τοποθετείται στο πιάτο και γαρνίρεται με τα υπόλοιπα υλικά.
Διαβάστε παρακάτω
ΥΛΙΚΑ
150 γρ. foie gras terrine
50 γρ. μαρμελάδα μήλου
20 γρ. πουρές μήλου
1 φράουλα κομμένη σε 4 κομμάτια
3 φύλλα σέλινου
Τριμμένα μπισκότα αμυγδάλου
Μικρά φύλλα βασιλικού
Νιφάδες θαλασσινού αλατιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετείτε το foie gras στο πιάτο, γαρνίρετε με τα υπόλοιπα υλικά και πασπαλίζετε με τις νιφάδες αλατιού.
Ανδρέας Ανδρέου
Συνοπτικά
- Το άρθρο περιγράφει συνταγή για foie gras με καραμελωμένα μήλα, χρησιμοποιώντας απλά υλικά και εύκολη διαδικασία εκτέλεσης.
- Χρησιμοποιούνται 150 γρ. foie gras terrine, μαρμελάδα και πουρές μήλου, φράουλα, σέλινο, τριμμένα μπισκότα αμυγδάλου και βασιλικός.
- Η εκτέλεση περιλαμβάνει τοποθέτηση του foie gras σε πιάτο και γαρνίρισμα με τα υπόλοιπα υλικά με νιφάδες θαλασσινού αλατιού.
- Η συνταγή προσφέρει έναν κομψό και γευστικό συνδυασμό για ιδιαίτερες περιστάσεις.
