Το εστιατόριο Alley στη Λεμεσό, που γιορτάζει τρία χρόνια επιτυχίας, φιλοξενεί τον Αντώνη Αβούρη, τον κορυφαίο νέο σεφ της Γαλλίας για το 2024-2025, για ένα τριήμερο μαγειρικό γεγονός από τις 29 έως τις 31 Ιουλίου.
Ο Αβούρης, μαζί με την ομάδα του Alley, θα δημιουργήσει ένα à la carte, sharing menu με πιάτα εμπνευσμένα από την Ανατολική Μεσόγειο και τη Νότια Γαλλία, εστιάζοντας στη βιωσιμότητα, την εποχικότητα και τις φρέσκες πρώτες ύλες.
Το γεγονός θα πραγματοποιηθεί στην καλοκαιρινή αυλή του εστιατορίου, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λεμεσού.
Διαβάστε παρακάτω
Το εστιατόριο Alley στη Λεμεσό που πρόσφατα γιόρτασε 3 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, μοιράζεται το πάγκο της κουζίνας του με τον ταλαντούχο Κύπριο «Καλύτερο Νέο Σεφ της Γαλλίας 2024-2025», Αντώνη Αβούρη, για ένα τριήμερο, στις 29 – 31 Ιουλίου.
Η κοινή μαγειρική αντίληψη και φιλοσοφία, το sustainability στις κουζίνες, η εποχικότητα και οι καλές φρέσκες πρώτες ύλες που προσφέρει η κυπριακή γη και θάλασσα αποτελούν τα υλικά της συνταγής του τριημέρου.
Με ένα casual à la carte, sharing menu όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει το Alley, ειδικά επιμελημένο από την ομάδα του Alley και τον Αντώνη Αβούρη, με πιάτα εμπνευσμένα από την Ανατολική Μεσόγειο και την Νότια Γαλλία αποχαιρετάμε τον Ιούλιο και υποδεχόμαστε τον μήνα των διακοπών κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λεμεσού, στην καλοκαιρινή αυλή του Alley.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 99 402221.
Alley Limassol, Τοσίτσα 2, 3036, Λεμεσός.
Συνοπτικά
- Το εστιατόριο Alley στη Λεμεσό φιλοξενεί τον κορυφαίο νέο σεφ της Γαλλίας, Αντώνη Αβούρη, για ένα τριήμερο μαγειρικό γεγονός.
- Ο Αβούρης και η ομάδα του Alley θα δημιουργήσουν ένα à la carte, sharing menu με πιάτα από την Ανατολική Μεσόγειο και τη Νότια Γαλλία.
- Το γεγονός θα γίνει στην καλοκαιρινή αυλή του εστιατορίου, προσφέροντας μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία κάτω από τον έναστρο ουρανό.
- Η συνταγή του τριημέρου εστιάζει στη βιωσιμότητα, την εποχικότητα και τις φρέσκες πρώτες ύλες της κυπριακής γης και θάλασσας.