Στο κέντρο της Λακατάμιας, το εστιατόριο "Οι Μαγείρισσες" αποτελεί σημείο αναφοράς για την παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα, έχοντας αποσπάσει το Βραβείο Κυπριακής Κουζίνας στα γαστρονομικά βραβεία «Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου».
Οι ιδιοκτήτριες Αντρούλλα Καρύδη και Μαρία Γεωργίου παραμένουν πιστές στην παράδοση, δημιουργώντας πιάτα με υλικά από το οικογενειακό τους κτήμα και ντόπιους παραγωγούς, με τα ραβιόλες με βούτυρο και φασκόμηλο να ξεχωρίζουν.
Το εστιατόριο προσφέρει ένα φωτεινό και μοντέρνο περιβάλλον, ιδανικό για καλοκαιρινές στιγμές, και είναι διαθέσιμο για ιδιωτικά πάρτι, προσφέροντας φιλοξενία που τιμά τις κυπριακές γεύσεις.
Διαβάστε παρακάτω
Στην καρδιά της Λακατάμιας, οι Μαγείρισσες έχουν αναδειχθεί σε σημείο αναφοράς της παραδοσιακής κυπριακής γαστρονομίας. Πολυβραβευμένο εστιατόριο, τιμημένο με το Βραβείο Κυπριακής Κουζίνας στα γαστρονομικά βραβείο «Χρυσοί Σκούφοι Κύπρου», ξεχωρίζει για τις παραδοσιακές γεύσεις που μεταφέρουν στο πιάτο μνήμες από τον τόπο μας.

Η Αντρούλλα Καρύδη και η Μαρία Γεωργίου παραμένουν πιστές στην παράδοση και δημιουργούν πιάτα με μεράκι και φαντασία. Όπως σημείωσαν οι γευσιγνώστες του Αθηνοράματος, «οι γεύσεις τους, ορισμένες εκ των οποίων δυσεύρετες, είναι ιδιαίτερα καλοφτιαγμένες και αφοπλιστικά νόστιμες». Οι περισσότερες από τις πρώτες ύλες προέρχονται από το οικογενειακό κτήμα και ντόπιους παραγωγούς, δίνοντας γευστικό και ποιοτικό χαρακτήρα σε κάθε πιάτο, από τα οποία ξεχωρίζουν οι ραβιόλες με βούτυρο και φασκόμηλο.

Το μοντέρνο και φωτεινό περιβάλλον της λευκοντυμένης ταβέρνας, σε συνδυασμό με την σκεπαστή βεράντα, δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για δροσερές καλοκαιρινές στιγμές με τους αγαπημένους σας, ενώ το πλήρως κλιματιζόμενο εσωτερικό εξασφαλίζει άνεση ακόμη και στις πιο ζεστές μέρες.

Οι Μαγείρισσες είναι διαθέσιμες και για ιδιωτικά πάρτι, προσφέροντας μοναδική φιλοξενία και κουζίνα που σέβεται τις ρίζες της.

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 110, Λακατάμια, 22 381822.
Συνοπτικά
- Το εστιατόριο "Οι Μαγείρισσες" στη Λακατάμια είναι γνωστό για την παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα, έχοντας κερδίσει το Βραβείο Κυπριακής Κουζίνας.
- Οι ιδιοκτήτριες Αντρούλλα Καρύδη και Μαρία Γεωργίου χρησιμοποιούν υλικά από το οικογενειακό τους κτήμα και ντόπιους παραγωγούς, με τα ραβιόλες με βούτυρο και φασκόμηλο να ξεχωρίζουν.
- Το εστιατόριο προσφέρει ένα φωτεινό και μοντέρνο περιβάλλον, ιδανικό για καλοκαιρινές στιγμές με κλιματιζόμενο εσωτερικό χώρο.
- Είναι διαθέσιμο για ιδιωτικά πάρτι, προσφέροντας φιλοξενία που τιμά την κυπριακή γαστρονομική παράδοση.