Το περιοδικό Taste παρουσιάζει μια ειδική καλοκαιρινή ψηφιακή έκδοση, λειτουργώντας ως οδηγός διασκέδασης για το νησί, με 100 προτεινόμενες διευθύνσεις και επιλογές ψυχαγωγίας. Περιλαμβάνει τα καλύτερα εστιατόρια βραβευμένα με «Χρυσούς Σκούφους Κύπρου», νέες γαστρονομικές αφίξεις, θερινά hot spots, και προσωπικές επιλογές από τη food blogger Μαρία Πυρίσιη.
Οι συνεντεύξεις με καταξιωμένους σεφ και ειδικούς του κρασιού αποκαλύπτουν τις φιλοσοφίες πίσω από τα μενού και τις λίστες κρασιών. Επιπλέον, η πολιτιστική ατζέντα του καλοκαιριού παρουσιάζει 10 φεστιβάλ που αξίζει να επισκεφθείτε.
Η έκδοση είναι διαθέσιμη δωρεάν μέσω Philenews και των εφαρμογών του.
Διαβάστε παρακάτω
Με μια ειδική έκδοση σε ψηφιακή μορφή, το περιοδικό Taste αποτελεί και αυτό το καλοκαίρι τον προσωπικό σας οδηγό διασκέδασης, με 100 διευθύνσεις που πρέπει να γνωρίζετε, καθώς και άλλες προτάσεις ψυχαγωγίας σε όλο το νησί.
Τα καλύτερα εστιατόρια του νησιού, σύμφωνα με τις βραβεύσεις των «Χρυσών Σκούφων Κύπρου», καθώς και τα πιο ποιοτικά μέρη που σερβίρουν πιάτα από την κυπριακή κουζίνα, όπως έχουν παρουσιαστεί από τη γευσιγνωστική επιτροπή του Αθηνοράματος.

Οι νέες αφίξεις που πρέπει οπωσδήποτε να σημειώσετε στον γαστρονομικό σας χάρτη. Ποια είναι τα new entry εστιατόρια που καινοτομούν και κάνουν τη διαφορά;
Τα θερινά hot spots που ο κόσμος κρατά σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις του. Ποια είναι, πού βρίσκονται και ποια πιάτα και κοκτέιλ δεν πρέπει να παραλείψεις να δοκιμάσεις.
«Τα αγαπημένα μου». H food blogger, Μαρία Πυρίσιη, επιλέγει, ξεχωρίζει και γράφει για 10 απ’ τις καλύτερες γι’ αυτήν διευθύνσεις.
Πάμε για ποτό; Ψαγμένοι χώροι, παραλιακά και εντός των πόλεων, σε ταράτσες και αυλές, που δροσίζουν τις μέρες και τις νύχτες μας στην πόλη.

Ο Δημήτρης Χαϊδεμένος μάς μιλά για τη σταθερή επιτυχία του Dionysus Mansion και την πιο πολυσυζητημένη άφιξη της χρονιάς, Acane.

O Τριαντάφυλλος Σουλιώτης μάς εξηγεί τη φιλοσοφία πίσω από τη δημιουργία του μενού για το Ρους, με στόχο να κάνει το fine dining προσιτό στο κυπριακό κοινό.

Ο Ιάκωβος Γιαννακού, executive chef των Bistrot 55 στη Λεμεσό, παίρνει τεχνικές απ’ όλο τον κόσμο και τις προσαρμόζει με υλικά που έχουμε στην Κύπρο, ώστε να δημιουργείται κάτι αυθεντικό και ουσιαστικό.
Ακόμα, η Μαρία Θ. Μασούρα DipWSET μάς μιλά για τη διαδικασία πίσω από τη δημιουργία του wine list για ένα εστιατόριο, τη φιλοσοφία πίσω από τις επιλογές και όλα αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε το κεφάλαιο «οίνος» στην εστίαση να πάει ένα βήμα παραπέρα.
Και τέλος, η πολιτιστική ατζέντα του καλοκαιριού. Από γιορτές γεμάτες χρώματα και μελωδίες κάτω από τον έναστρο ουρανό της Κύπρου, μέχρι καθηλωτικές παραστάσεις και ντοκιμαντέρ σε ατμοσφαιρικούς χώρους, μαζέψαμε και παρουσιάζουμε τα 10 φεστιβάλ που μπήκαν στη λίστα (και στην καρδιά μας) το φετινό καλοκαίρι.
Κάντε «κλικ» στο όνομα κάθε εστιατορίου, ξενοδοχείου ή εκδήλωσης, οδηγηθείτε στη σελίδα του και μάθετε όλες τις πληροφορίες που το αφορούν.

Συνοπτικά
- Το περιοδικό Taste προσφέρει έναν καλοκαιρινό ψηφιακό οδηγό με 100 προτεινόμενες διευθύνσεις για διασκέδαση στο νησί.
- Συμπεριλαμβάνονται τα κορυφαία εστιατόρια με βραβεύσεις «Χρυσών Σκούφων Κύπρου» και νέες γαστρονομικές αφίξεις.
- Περιέχει συνεντεύξεις με καταξιωμένους σεφ και ειδικούς του κρασιού, αποκαλύπτοντας φιλοσοφίες μενού και λίστες κρασιών.
- Η πολιτιστική ατζέντα περιλαμβάνει 10 φεστιβάλ που αξίζει να επισκεφθείτε, ενώ η έκδοση είναι διαθέσιμη δωρεάν μέσω Philenews.