Το εστιατόριο Amyth of Nicosia, στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, με έμφαση στις βραδινές εξόδους. Με την καθοδήγηση των βραβευμένων σεφ Andrew Michael Smith και David Goodridge, το μενού συνδυάζει μεσογειακές γεύσεις με δημιουργικότητα, προσφέροντας πιάτα όπως μοσχαρίσιο φιλέτο και linguini με γαρίδες.
Το εστιατόριο ενώνει την κομψή αυλή με τον εσωτερικό χώρο, ενώ η συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς και η λίστα κρασιών και κοκτέιλ ενισχύουν την εμπειρία. Στον μαγευτικό αυτό χώρο, κάθε γεύμα αποτελεί πρόσκληση για ανακάλυψη νέων γεύσεων.
Διαβάστε παρακάτω
Σε ένα μαγευτικό χώρο, στο ιστορικό κέντρο της πρωτεύουσας, το εστιατόριο Amyth of Nicosia, μέλος του ομίλου Thanos Hotels & Resorts, υπόσχεται να αναβαθμίσει τη γαστρονομική σκηνή της πόλης – κάθε στιγμή της ημέρας και ιδιαίτερα τα βράδια, όπου μια νυκτερινή βόλτα στην πρωτεύουσα κρύβει όμορφες, ξεχωριστές και διαφορετικές μεταξύ τους γειτονιές, για όλα τα γούστα και στυλ. Ένας νυκτερινός περίπατος στα δρομάκια της παλιάς πόλης είναι μια καλή ευκαιρία να ανακαλύψουμε ξανά, την αυθεντική κυπριακή κουλτούρα και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά του νησιού μας.
Το εστιατόριο στο νέο ξενοδοχείο Amyth of Nicosia ενώνει αρμονικά την όμορφη αυλή του με τον κομψό, κλιματιζόμενο εσωτερικό χώρο, και αποτελεί ιδανικό προορισμό για βραδινή έξοδο. Στο μενού ξεχωρίζουν τα νέα καλοκαιρινά πιάτα για dinner, φτιαγμένα με μεράκι και φαντασία από τον βραβευμένο Chef Andrew Michael Smith, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Executive Chef του Ομίλου, David Goodridge.
‘Έχοντας αποδείξει την αφοσίωσή του στη γαστρονομική κομψότητα με πηγή έμπνευσης τις Μεσογειακές γεύσεις, η ομάδα του Amyth, μέσα από το ανανεωμένο μενού, θα εξιτάρει τους γευστικούς σας κάλυκες και θα σας συνεπάρει σε ένα γευστικό ταξίδι κορυφής. Νόστιμα bites όπως ψητά καλαμπόκια με μαγιονέζα chilly, μαριναρισμένο χοιρινό μπέικον με μπαχαρικά, μαζί με τις δροσιστικές σαλάτες του καταλόγου είναι μερικά από τα πιάτα που θα ανοίξουν το τραπέζι σας ενώ η συνέχεια προβλέπεται επική: μοσχαρίσιο φιλέτο με μαρμελάδα κρεμμυδιού, πουρές πατάτας, σπανάκι, baby carrots σε ζωμό κρέατος με παλαιωμένη κουμανδαρία, linguini με γαρίδες ψητές στο τηγάνι, λυθρίνι σε μπλανκέτ από λευκά φασόλια, ανθούς κολοκυθιού και ντομάτες Datterini, καθώς επίσης και ψημένο steak κουνουπίδι με πουρέ φάβας και καραμελωμένες σταφίδες, είναι κάποια από τα πιάτα που ξεχωρίζουν. Και φυσικά το κλείσιμο ακόμα πιο επικό με τα ευφάνταστα γλυκά του μενού!
Στην ομάδα της Thanos Hotels, το καλό φαγητό φτιάχνεται με αγάπη έτσι, μέσα από μια ξεχωριστή και διαχρονική συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς, δημιουργούνται πιάτα που αφηγούνται μια ιστορία. Με τη φιλοσοφία των Amyth να αγκαλιάζει την αίσθηση της περιέργειας και της περιπέτειας, συμπεριλαμβανομένου και του φαγητού, το εστιατόριο του Amyth of Nicosia προτείνει μία ιδιαίτερη εμπειρία σε ένα χώρο όπου η ζεστασιά της προσεγμένης κουζίνας συναντά την αίσθηση γνωριμίας και του απρόσμενου. Κάθε γεύμα αποτελεί πρόσκληση στον επισκέπτη για να ανακαλύψει κάτι νέο – με έμπνευση σε κάθε μπουκιά.
Το μενού ολοκληρώνει και η λίστα κρασιών, η οποία φιλοξενεί διαφορετικές και ενδιαφέρουσες ετικέτες από όλο τον κόσμο, αλλά και τα ιδιαίτερα κοκτέιλ που ετοιμάζονται από τους mixologists του εστιατορίου.
Πατριάρχου Γρηγορίου 29, Λευκωσία, 22 888400.
Συνοπτικά
- Το Amyth of Nicosia προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία μεσογειακών γεύσεων, ιδανική για κάθε στιγμή της ημέρας.
- Το μενού, υπό την καθοδήγηση των βραβευμένων σεφ Andrew Michael Smith και David Goodridge, περιλαμβάνει δημιουργικά πιάτα όπως μοσχαρίσιο φιλέτο και linguini με γαρίδες.
- Ο χώρος συνδυάζει αρμονικά την κομψή αυλή με τον εσωτερικό χώρο, προσφέροντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα για οποιαδήποτε έξοδο.
- Η συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς και η πλούσια λίστα κρασιών και κοκτέιλ ενισχύουν την εμπειρία ανακάλυψης νέων γεύσεων.