Εξόρμηση στο βουνό: Για καφέ και γεύμα στις καινούριες αφίξεις του Τροόδους

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το άρθρο εξερευνά τις νέες προσθήκες στον χώρο της εστίασης στο Τρόοδος, προσκαλώντας τους αναγνώστες να ανακαλύψουν τη γοητεία του βουνού μετά από το καλοκαίρι στην παραλία.

Μετά τις καλοκαιρινές απολαύσεις στη θάλασσα, το Τρόοδος προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία με νέα καφέ και εστιατόρια που υπόσχονται να ικανοποιήσουν τις γευστικές προτιμήσεις των επισκεπτών.

Η εξόρμηση στο βουνό γίνεται ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να συνδυάσουν τη φυσική ομορφιά με μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες.

Διαβάστε παρακάτω

Αφού απολαύσαμε θάλασσα, ήλιο και παιχνίδια στην άμμο, είναι η στιγμή να γνωρίσουμε και την άλλη, εξίσου γοητευτική, πλευρά του νησιού μας….

Συνοπτικά

  • Το Τρόοδος παρέχει νέες γευστικές επιλογές με καφέ και εστιατόρια που εμπλουτίζουν την εμπειρία του βουνού.
  • Η αλλαγή από τις καλοκαιρινές παραλίες στη φυσική ομορφιά του Τροόδους προσφέρει μια αναζωογονητική εμπειρία.
  • Οι νέες αφίξεις στο χώρο της εστίασης αποτελούν αφορμή για γαστρονομικές ανακαλύψεις σε ένα γραφικό περιβάλλον.
  • Η εξόρμηση στο βουνό συνδυάζει τη φυσική ομορφιά με γευστικές απολαύσεις, αναδεικνύοντας το Τρόοδος ως ιδανικό προορισμό.
Διαβάστε επίσης

Μοσχαρίσια κοντοπαΐδια

Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή του σεφ Χρήστου Παναγιώτου για μοσχαρίσια κοντοπαΐδια. Απαιτούνται 2 κιλά βοδινό short ribs και διάφορα καρυκεύματα, όπως ελαιόλαδο, καστανή ζάχαρη, φρέσκια ρίγανη, σκόνη σκόρδου...

Γαλλικό τοστ με κρέμα τυριού, μύρτιλα και μέλι

Το άρθρο παρουσιάζει μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για γαλλικό τοστ με κρέμα τυριού, μύρτιλα και μέλι, ιδανική για ένα γευστικό πρωινό σε μόλις 20 λεπτά. Απλώνοντας τυρί κρέμα και...

Πάβλοβα με σάλτσα από δασικά φρούτα

Το άρθρο παρέχει μια λεπτομερή συνταγή για την παρασκευή πάβλοβα με σάλτσα από δασικά φρούτα. Περιγράφει τα υλικά που απαιτούνται για τη μαρέγκα, τη σαντιγί και τη σάλτσα φρούτων,...

Μπακλαβάδες με αποξηραμένα φρούτα

Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για μπακλαβάδες με αποξηραμένα φρούτα, περιγράφοντας αναλυτικά τη διαδικασία παρασκευής τους. Η συνταγή περιλαμβάνει 15 φύλλα μπακλαβά, βούτυρο, αμύγδαλα, καρύδια, αποξηραμένα βερίκοκα και φοινίκια,...

Μελιτζανορολά με χαλίτζια και μυρωδικά

Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για μελιτζανορολά με χαλίτζια και μυρωδικά, προσφέροντας αναλυτικά τα υλικά και τη διαδικασία παρασκευής. Ξεκινά με το ψήσιμο των μελιτζανών σε φέτες, μέχρι να...

Ψητά λαχανικά με αγγλικό λουκάνικο χοιρινού

Το άρθρο περιγράφει μια συνταγή για ψητά λαχανικά με αγγλικά λουκάνικα χοιρινού. Περιλαμβάνει υλικά όπως καρότα, γλυκοπατάτα, κόκκινη πιπεριά και κολοκυθάκια, τα οποία συνδυάζονται με μια σος από ελαιόλαδο,...

Σάντουιτς με τραγανή τορτίγια ολικής, παστράμι και πικάντικη μουστάρδα

Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για ένα νόστιμο σάντουιτς με τορτίγια ολικής άλεσης, παστράμι και πικάντικη μουστάρδα. Τα υλικά περιλαμβάνουν παστράμι, τορτίγιες, τριμμένο τσένταρ και μουστάρδα Dijon. Η διαδικασία περιλαμβάνει...

Ρυζοσαλάτα με ρεβίθια και ψητή γαλοπούλα

Η ρυζοσαλάτα με ρεβίθια και ψητή γαλοπούλα είναι μια δροσερή και θρεπτική επιλογή που συνδυάζει μακρύκοκκο ρύζι, κομματάκια γαλοπούλας, ρεβίθια, τυρί τσένταρ, καλαμπόκι, μαϊντανό και τριμμένο καρότο. Το πιάτο ολοκληρώνεται...

Πίτσα με πικάντικο pepperoni

Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για πίτσα με πικάντικο pepperoni, περιγράφοντας αναλυτικά τα υλικά και τη διαδικασία παρασκευής για δύο πίτσες. Η ζύμη φτιάχνεται με αλεύρι, γάλα και ελαιόλαδο,...

Μπρουσκέτα με λούντζα και τυρί παρμεζάνα

Το άρθρο παρουσιάζει μια απλή και γευστική συνταγή για μπρουσκέτα με λούντζα και παρμεζάνα. Απαιτεί λίγα υλικά, όπως ψιλοκομμένη λούντζα, μπαγκέτα, βασιλικό, ντοματίνια, παρμεζάνα, ελαιόλαδο και βαλσάμικο ξύδι. Η διαδικασία...

Γίγαντες στο φούρνο με κυπριακό λουκάνικο και φέτα

Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για γίγαντες στο φούρνο με κυπριακό λουκάνικο και φέτα, μια γευστική και θρεπτική πρόταση για το τραπέζι. Η διαδικασία ξεκινά με το μούλιασμα και...

Shakshuka με λουκάνικα από Φρανκφούρτη

Η συνταγή παρουσιάζει έναν εναλλακτικό τρόπο παρασκευής της παραδοσιακής shakshuka, προσθέτοντας λουκάνικα Φρανκφούρτης για επιπλέον γεύση. Τα λουκάνικα σοτάρονται με κόκκινη πιπεριά και ντοματίνια, ενώ η φέτα προσθέτει μια...

Φυστικοβούτυρο μπράουνι απόλαυση

Το άρθρο περιγράφει μια συνταγή για μπράουνι με επικάλυψη φυστικοβούτυρου, παρουσιάζοντας τα υλικά και τη διαδικασία παρασκευής. Η συνταγή περιλαμβάνει συστατικά όπως φυστικοβούτυρο, ζάχαρη άχνη, βούτυρο, αυγά, καστανή ζάχαρη,...

Τερίν µε τυρί, ελιές και πιπεριές για γευστική απόλαυση

Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για τερίν με τυρί, ελιές και πιπεριές, προσφέροντας μια γευστική και εύκολη στην παρασκευή επιλογή για ορεκτικό. Χρησιμοποιούνται κόκκινες πιπεριές, κατσικίσιο τυρί ή φέτα...

Γλυκό με βατόμουρα

Το άρθρο παρέχει μια συνταγή για ένα γλυκό με βατόμουρα, περιγράφοντας αναλυτικά τα υλικά και τη διαδικασία παρασκευής. Τα κύρια συστατικά περιλαμβάνουν βούτυρο, ζάχαρη, αυγά, αλεύρι, γιαούρτι και βατόμουρα. Η...

Βίδες με ψητά ντοματίνια και φέτα μαριναρισμένη

Το άρθρο περιγράφει μια συνταγή για βίδες με ψητά ντοματίνια και μαριναρισμένη φέτα. Η φέτα μαρινάρεται με ρίγανη, δεντρολίβανο, θυμάρι και νιφάδες τσίλι, καλυμμένη με ελαιόλαδο, και διατηρείται στο...

Η εξέλιξη του brunch: Από τη βικτωριανή Αγγλία στις σύγχρονες πόλεις

Το brunch, ένας συνδυασμός πρωινού και μεσημεριανού γεύματος, ξεκίνησε στη βικτωριανή Αγγλία του 19ου αιώνα ως χαλαρή εναλλακτική στο τυπικό αγγλικό πρωινό. Καθιερώθηκε το 1895 από τον Γκάι Μπέριντζερ...

Λαβράκι με άρωμα τζίντζερ

Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για λαβράκι με άρωμα τζίντζερ, εξηγώντας βήμα προς βήμα την προετοιμασία του πιάτου. Χρησιμοποιούνται φρέσκα υλικά όπως κρεμμυδάκια και τζίντζερ, ενώ η σόγια σος και...

Αχλαδένια σαρλότα με σάλτσα βατόμουρου

Η αχλαδένια σαρλότα με σάλτσα βατόμουρου είναι ένα εκλεπτυσμένο γλυκό από την Pastry Chef Εύη Ιωάννου Χιώτη. Η συνταγή περιλαμβάνει αχλάδια Ουίλιαμς, ζάχαρη, χυμό λεμονιού, corn flour, γάλα, κρόκους...

Φανταχτερή σαλάτα με ζυμαρικά

Η φανταχτερή σαλάτα με ζυμαρικά είναι μια δροσερή και γευστική επιλογή που συνδυάζει νουντλς με πολύχρωμα λαχανικά όπως κόκκινη πιπεριά, φρέσκο κρεμμύδι, μωβ λάχανο και καρότο, μαζί με γιαπωνέζικα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ