Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για κατσικίσιο τυρί σε κρούστα σουσαμιού, συνοδευόμενο από γλυκό καρύδι.
Η διαδικασία περιλαμβάνει το κόψιμο του τυριού σε κομμάτια, το πέρασμα από αλεύρι, χτυπημένο αβγό και σουσάμι, και το τηγάνισμα σε λίγο λάδι.
Σερβίρεται με γλυκό καρυδάκι και σαλάτα, προσφέροντας ένα γευστικό και πρωτότυπο πιάτο.
Διαβάστε παρακάτω
ΥΛΙΚΑ
250 γρ. κατσικίσιο τυρί
50 γρ. σουσάµι
1 αβγό χτυπηµένο
50 γρ. αλεύρι
Γλυκό καρυδάκι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε το τυρί σε 4 κοµµάτια. Το περνάτε από το αλεύρι, το αβγό και το σουσάµι, το τηγανίζετε σε λίγο λάδι και το σερβίρετε µε γλυκό καρυδάκι και λίγη σαλάτα.
Συνοπτικά
- Το άρθρο προτείνει μια συνταγή με κατσικίσιο τυρί σε κρούστα σουσαμιού και γλυκό καρύδι.
- Η διαδικασία περιλαμβάνει κόψιμο του τυριού, αλεύρωμα, πέρασμα από αβγό και σουσάμι, και τηγάνισμα.
- Το πιάτο σερβίρεται με γλυκό καρυδάκι και σαλάτα, προσφέροντας γευστική πρωτοτυπία.
- Τα υλικά περιλαμβάνουν κατσικίσιο τυρί, σουσάμι, αβγό, αλεύρι και γλυκό καρυδάκι.