Κατσικίσιο τυρί σε κρούστα σουσαμιού με γλυκό καρύδι

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για κατσικίσιο τυρί σε κρούστα σουσαμιού, συνοδευόμενο από γλυκό καρύδι.

Η διαδικασία περιλαμβάνει το κόψιμο του τυριού σε κομμάτια, το πέρασμα από αλεύρι, χτυπημένο αβγό και σουσάμι, και το τηγάνισμα σε λίγο λάδι.

Σερβίρεται με γλυκό καρυδάκι και σαλάτα, προσφέροντας ένα γευστικό και πρωτότυπο πιάτο.

Διαβάστε παρακάτω

ΥΛΙΚΑ

250 γρ. κατσικίσιο τυρί

50 γρ. σουσάµι

1 αβγό χτυπηµένο

50 γρ. αλεύρι

Γλυκό καρυδάκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κόβετε το τυρί σε 4 κοµµάτια. Το περνάτε από το αλεύρι, το αβγό και το σουσάµι, το τηγανίζετε σε λίγο λάδι και το σερβίρετε µε γλυκό καρυδάκι και λίγη σαλάτα.

Συνοπτικά

  • Το άρθρο προτείνει μια συνταγή με κατσικίσιο τυρί σε κρούστα σουσαμιού και γλυκό καρύδι.
  • Η διαδικασία περιλαμβάνει κόψιμο του τυριού, αλεύρωμα, πέρασμα από αβγό και σουσάμι, και τηγάνισμα.
  • Το πιάτο σερβίρεται με γλυκό καρυδάκι και σαλάτα, προσφέροντας γευστική πρωτοτυπία.
  • Τα υλικά περιλαμβάνουν κατσικίσιο τυρί, σουσάμι, αβγό, αλεύρι και γλυκό καρυδάκι.
Διαβάστε επίσης

Το κορυφαίο φαγητό παγκοσμίως για το 2025

Το κορυφαίο φαγητό παγκοσμίως για το 2025, σύμφωνα με το TasteAtlas, είναι η Lechona, ένα παραδοσιακό κολομβιανό πιάτο με ψητό χοιρινό γεμιστό με ρύζι, αρακά και βότανα, που κέρδισε...

3+1 κόλπα για τέλειες τραγανές πατάτες τηγανητές

Οι τέλειες τραγανές τηγανητές πατάτες απαιτούν σωστή τεχνική και όχι τύχη. Ξεκινάμε με την επιλογή πατατών πλούσιων σε άμυλο, όπως οι κυπριακές, οι russet ή οι agria. Αφού καθαριστούν...

Μαρούλι ή ρόκα στη σαλάτα μου; Ποιο είναι πιο υγιεινό;

Το άρθρο συγκρίνει το μαρούλι και τη ρόκα ως συστατικά για σαλάτες, τονίζοντας ότι η επιλογή εξαρτάται από τις προτιμήσεις στη γεύση και τις διατροφικές ανάγκες. Η ρόκα υπερέχει...

Στικ χαλούμι ψητό με ντομάτα σάλτσα

Το άρθρο παρουσιάζει μια απλή και γευστική συνταγή για ψητό χαλούμι με σάλτσα ντομάτας. Τα στικ χαλουμιού αλείφονται με ελαιόλαδο και ψήνονται μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα και τραγανή...

Σαλάτα με καραμελωμένο χαλούμι, κόκκινα σταφύλια και φρέσκο μαϊντανό

Το άρθρο παρουσιάζει μια φρέσκια και γευστική συνταγή για σαλάτα με καραμελωμένο χαλούμι, κόκκινα σταφύλια και φρέσκο μαϊντανό. Η συνταγή περιλαμβάνει ψήσιμο του χαλουμιού σε αντικολλητικό τηγάνι για να...

Κολοκυθάκια ογκρατέν με χαλούμι και άρωμα δυόσμου

Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για κολοκυθάκια ογκρατέν με χαλούμι και άρωμα δυόσμου, ιδανική για ένα πλούσιο και γευστικό γεύμα. Τα κύρια υλικά περιλαμβάνουν κολοκύθια, κρεμμύδι, σκόρδο, χαλούμι, αυγά,...

Χαλούμι με τραγανή κρούστα, μέλι και σουσάμι

Το άρθρο περιγράφει μια συνταγή για χαλούμι με τραγανή κρούστα, μέλι και σουσάμι. Χρησιμοποιούνται υλικά όπως χαλούμι, μπύρα, αλεύρι, ξηρός δυόσμος και ηλιέλαιο. Το χαλούμι κόβεται σε κομμάτια, βουτάται σε...

Γεύση Καλοκαιριού: Ο απόλυτος καλοκαιρινός οδηγός-έκδοση

Το περιοδικό Taste παρουσιάζει μια ειδική καλοκαιρινή ψηφιακή έκδοση, λειτουργώντας ως οδηγός διασκέδασης για το νησί, με 100 προτεινόμενες διευθύνσεις και επιλογές ψυχαγωγίας. Περιλαμβάνει τα καλύτερα εστιατόρια βραβευμένα με...

Γευστική αστακομακαρονάδα

Η αστακομακαρονάδα είναι ένα γευστικό πιάτο που συνδυάζει ζυμαρικά, προτιμότερα λιγκουίνι, με αστακό και μια αρωματική σάλτσα ντομάτας. Για την παρασκευή της, βράζουμε τα ζυμαρικά και τον αστακό ξεχωριστά, ενώ...

Μακαρόνια με κιμά από κοτόπουλο

Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για μακαρόνια με κιμά από κοτόπουλο, περιγράφοντας λεπτομερώς τα υλικά και τη διαδικασία μαγειρέματος. Για τον κιμά, χρησιμοποιείται ελαιόλαδο, κρεμμύδι, κιμάς κοτόπουλου, άσπρο κρασί,...

Γεωγραφικό κέικ με διπλή σοκολάτα

Το άρθρο περιγράφει μια συνταγή για ένα γευστικό κέικ με διπλή σοκολάτα, που συνδυάζει λευκή και μαύρη σοκολάτα. Αρχικά, προετοιμάζουμε τα υλικά, συμπεριλαμβανομένων του αλευριού, του μπέικιν πάουντερ και...

Γλυκό crumble με βρώμη και ζουμερά κεράσια

Το άρθρο περιγράφει μια συνταγή για ένα γλυκό crumble με βρώμη και ζουμερά κεράσια. Αρχικά, ετοιμάζετε μια βάση από κεράσια, ζάχαρη, νερό και ξύσμα λεμονιού, που μαγειρεύεται σε μέτρια...

Τορτελίνι με πορτσίνι και σάλτσα από κόκκινο κρασί

Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για τορτελίνι με πορτσίνι και σάλτσα από κόκκινο κρασί. Αρχικά, τα τορτελίνι βράζονται και τα μανιτάρια πορτσίνι ενυδατώνονται. Στη συνέχεια, σε ένα τηγάνι, σοτάρεται σκόρδο...

Τηγανητό μπράουνι

Το άρθρο περιγράφει μια συνταγή για τηγανητό μπράουνι, η οποία συνδυάζει πλούσια υλικά όπως βούτυρο, ζάχαρη, αυγά, εκχύλισμα βανίλιας, αλεύρι, κακάο, νέσκαφε και λιωμένη κουβερτούρα γάλακτος. Η διαδικασία περιλαμβάνει...

Παραδοσιακό ισπανικό ρύζι με κοτόπουλο (Arroz Con Pollo)

Το άρθρο παρουσιάζει τη συνταγή για το παραδοσιακό ισπανικό πιάτο "Arroz Con Pollo", δηλαδή ρύζι με κοτόπουλο. Η συνταγή περιλαμβάνει υλικά όπως κοτόπουλο, ρύζι Καρολίνα, ζωμό κότας, ντομάτα, πιπεριές...

Λαχταριστά καναπεδάκια σολομού

Το άρθρο παρουσιάζει μια απλή και γευστική συνταγή για καναπεδάκια σολομού, ιδανική για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Με καπνιστό σολομό και πατέ σολομού, η συνταγή συνδυάζει τυρί κρέμα, βούτυρο, λεμόνι,...

Ζουμερό κέικ σοκολάτας

Το άρθρο περιγράφει μια συνταγή για ζουμερό κέικ σοκολάτας, περιλαμβάνοντας τα απαραίτητα συστατικά και τα βήματα παρασκευής. Για το κέικ χρειάζεστε βασικά υλικά όπως βούτυρο, αλεύρι, κακάο, ζάχαρη και...

Ρολάκι με προσούτο και χαλλούμι

Το άρθρο παρουσιάζει μια συνταγή για ρολό κιμά κοτόπουλου γεμιστό με προσούτο και τυριά χαλλούμι και μοτσαρέλα. Περιγράφει τα υλικά και τη διαδικασία παρασκευής, τονίζοντας τη σημασία του καλού...

Μους με μαστίχα και φιστίκια χαλεπίου

Η συνταγή για μους με μαστίχα και φιστίκια χαλεπίου συνδυάζει αρωματικά συστατικά και γεύσεις για ένα ιδιαίτερο επιδόρπιο. Ξεκινά με την προετοιμασία ενός αρωματικού σιροπιού με μαστίχα και ανθόνερο,...

Φουρνιστή ομελέτα με λουκάνικα

Το άρθρο περιγράφει μια συνταγή για φουρνιστή ομελέτα με λουκάνικα. Ξεκινάμε καθαρίζοντας και κόβοντας πατάτες, τις οποίες ανακατεύουμε με ελαιόλαδο και τις απλώνουμε σε ταψί. Προσθέτουμε λεπτές φέτες λουκάνικου ανάμεσα...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ